Trouwfilm Harskamp

Matthias en Mariëlle hadden hun hele trouwdag gepland bij het ouderlijk huis van Mariëlle in Harskamp. Toen Erika daar ‘s ochtends aankwam was stond alles al bijna klaar. De zus van Mariëlle was nog bezig het de laatste styling en de kapper en visagiste hadden hun eigen plekje in het tuinhuis, waar Mariëlle en haar moeder zaten.
Leonard begon deze dag in Lienden, bij het ouderlijk huis van Matthias. Nadat hij daar uitgezwaaid werd, volgde er een mooie rit naar Harskamp. Dé route die Matthias al zo vaak gereden had om naar Mariëlle te gaan.
Aangekomen bij de bruid, gingen we naar Amersfoort om een mooie bruidsreportage te maken in de stad. En omdat het bruidspaar na alle zenuwen nu wel honger had gekregen, werd er ondertussen even een lekker frietje gegeten. Weer teruggekomen van de shoot begon de ceremonie in de tuin, waar aansluitend ook de groepsfoto’s gemaakt werden. Voor de kerkdienst werd even een uitstapje gemaakt naar Otterlo. Het bruidspaar had hiervoor een mooie oplossing gevonden, iedereen mocht mee op de platte kar. Wat een mooie verassing en contrast naast de Ferrari als trouwauto.
Na de kerkdienst kwam iedereen weer terug en ging het feest verder in de loods. Erika maakte de same-day-edit, terwijl Leonard ondertussen verder kon filmen. Als slot filmden we nog de openingsdans, mét sprong!! Al met al weer een prachtige dag om op terug te kijken!