trouwfilm-ede-bennekom

Trouwfilm Ede

De dag van Frank en Rianne begon voor ons op bekend terrein. Leonard startte de dag bij Frank in Bennekom en Erika legde de voorbereidingen van Rianne vast in hun nieuwe huis in Ede. Waar het bij Rianne in alle rust begon, was het bij Frank al een gezellig drukte met de hele familie aan het ontbijt. Na de first look gingen we richting de ginkelse heide voor de bruidsreportage. Na de shoot vertrokken we naar Molen de Zwaluw in Kesteren. Hier werd het bruidspaar ontvangen door alle daggasten. Na de ontvangst was er tijd voor taart en vervolgens maakte iedereen zich klaar voor de ceremonie. Het was mooi weer, dus de ceremonie kon buiten gehouden worden. Na de ceremonie was er een lunch en werden er een aantal stukjes gedaan. De kerkdienst werd gehouden in het prachtige kerkje in Dodewaard. Terwijl Leonard hier de belangrijkste momenten vastlegde, bleef Erika in Kesteren om alvast aan de same-day edit te werken. Na de dienst kwam iedereen weer terug naar Kesteren en kon iedereen die wilden gaan bowlen, even een ontspannen moment tussendoor. Hierna was er een heerlijk diner. Inmiddels was ook de same-day edit klaar en zat de dag er voor ons op. Het bruidspaar en hun gasten genoten nog van een heerlijke avond bij Molen de Zwaluw.

trouwfilm schildwolde

Trouwfilm Groningen

Henk en Alinda trouwden in Slochteren, Groningen. Voor ons een van de noordelijkste bruiloften die we gefilmd hebben. We splitsten ons ‘s ochtends op bij bruid en bruidegom. De first look vond plaats bij het huis van Alinda, waar beide families getuige waren van deze eerste ontmoeting. Hierna gingen we naar natuurgebied ‘t Roegwold. Alinda durfde het aan om met haar jurk over het knuppelpad te lopen, en wat een mooie beelden leverde dat op! De huwelijksvoltrekking vond plaats in de Fraeylemaborg, waar Henk en Alinda in de prachtige trouwzaal elkaar het ja-woord gaven. Na de ceremonie gingen we naar de school van Henk, waar alle kinderen hen al vol verwachting op stonden te wachten. Na een klein feestje op school gingen we nog even langs de supermarkt waar Henk en Alinda beiden hebben gewerkt. Hierna was het tijd voor taart, stukjes en aansluitend het diner. Terwijl het bruidspaar zich klaarmaakte voor de kerkdienst begonnen wij weer aan onze terugreis naar Apeldoorn, terugkijkend op een prachtige dag.

trouwfilm-fluitekruid

Trouwfilm Leerdam

Voor de bruiloft van Matthijs en Leonie reden we in alle vroegte naar Leerdam. Er hing een prachtige mist en om 07:00 uur ‘s ochtends kwamen we aan bij bruid en bruidegom die in dezelfde straat woonden. De kapster was al druk in de weer met de haren van Leonie, terwijl Matthijs nog rustig aan zijn ontbijt zat. Matthijs komt van de boerderij en een beeld met zijn lievelingskoe kon daarom ook niet ontbreken. Bij de overburen van Matthijs deden we de bruidsreportage, wat prachtig zulke pareltjes dicht bij huis! Na de reportage gingen we nog even naar de opa van Matthijs die in een verzorgingstehuis woonde en er die dag helaas niet bij kon zijn. Ondertussen verzamelden alle gasten zich bij het huis van Leonie. Daar kregen we na aankomst van het bruidspaar een heerlijke lunch in de tuin. Daarna was het tijd voor de ceremonie. Hiervoor gingen we naar de boerderij van Matthijs, waar achter op het land een prachtige opstelling was gemaakt. Een ceremonie tussen de koeien. Na deze mooie persoonlijke ceremonie gingen we naar de Lingehoeve. Hier werd er geproost, sneden Matthijs en Leonie de taart aan en werden er groepsfoto’s gemaakt. Hierna zat de dag er voor ons op. Bekijk hier de preview van deze prachtige dag:

trouwfilm-lunteren-filmclip

Trouwfilm Lunteren

De dag van Wim en Thessa was voor ons mooi in de buurt. Thessa begon de dag bij haar ouders in Uddel en Wim in hun eigen huis in Ede. Voor de bruidsreportage gingen we naar het Kootwijkerzand, het grootste stuifzandgebied van West-Europa. Na de reportage was het tijd voor de lunch, hiervoor gingen we weer terug naar de ouders van Thessa in Uddel. Hier waren inmiddels ook de ouders van Wim gearriveerd. Na de lunch vertrokken we allemaal naar Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren. Op deze prachtige trouwlocatie vond de ceremonie plaats. Na de ceremonie werden er duiven losgelaten en werd de taart aangesneden. Na alle bubbels, felicitaties en fotomomenten met familie en vrienden vertrokken we naar de kerk in Ede. Na de kerkdienst, waarin Thessa nog een prachtig lied zong voor haar kersverse man, kwamen we nog even terug bij het hotel. Hier werden nog een aantal stukjes gedaan, kregen we een heerlijke puntzak friet en als afsluiter van deze dag de openingsdans van het bruidspaar 🙂

trouwfilm-Putten

Trouwfilm Putten

De dag van Corné en Eline begon voor ons beide in Elspeet. Leonard begon bij Corné en Erika bij Eline. Bij Eline was het een gezellige boel met haar zusjes en broertje. En voor het aantrekken van de jurk kwam haar oma ook even helpen. Voor de bruidsreportage gingen we naar Kasteel de Vanenburg in Putten. Een prachtige locatie, waar we de rest van de dag ook door zouden brengen. Onderweg naar de Vanenburg kwamen we ook nog een prachtige locatie tegen, waar we even stopte om wat beelden te maken. Aan het einde van de shoot trokken we ons even terug, want alle gasten zouden nu snel arriveren. Na de ontvangst begon het burgerlijk huwelijk in de Oranjerie. Hierna gingen we weer terug naar het kasteel voor de lunch. Wij hadden toen de tijd om ons in de Oranjerie te installeren voor de Livestream van de kerkdienst. Na deze dienst werden de familiefoto’s gemaakt, waren er een aantal stukjes en aansluitend was er een diner. Tijdens het diner begon Erika alvast aan het maken van de same-day edit. Zo rond 20:30 uur begon het avondfeest in klein Vanenburg. Zodra alle gasten er waren, Corné en Eline door iedereen gefeliciteerd waren en alle taartjes op waren werd de same-day edit getoond. Voor ons de afsluiting van de avond, maar het bruidspaar met haar gasten maakten er nog een gezellige avond van.

trouwfilm-kwintelooijen

Trouwfilm Kwintelooijen

De dag van Bart en Naómi begon voor ons beide in Ede. Bart begon de ochtend in een hotel en Naómi in hun eigen vintage appartement. Voor de first look gingen we naar het prachtige kwintelooijen. Bart stond omgekeerd, halverwege op de ontzettend hoge trap en Naómi kwam naar hem toe lopen. Wat een geweldige first look was dit! Na een prachtige shoot gingen we naar Molen de Zwaluw in Kesteren. Na een heerlijke taart, foto’s met de gasten, etc. ging iedereen naar de beneden om te bowlen. Wat een geweldige afwisseling van de dag! Omdat Bart en Naómi al voor de wet getrouwd waren was er alleen de kerkelijke ceremonie. Deze vond plaats in de Cunerakerk in Rhenen. Onder begeleiding van de Mozaiek0318 band en voorgangers werd het een prachtige dienst. Na de kerkdienst zat ons werk er op en gingen de gasten weer terug naar de Molen om er een prachtige avond van te maken.

trouwfilm-hoogholten

Trouwfilm Holterberg

De dag van Niek en Suzanne begon voor ons beide in Holten. Niek begon de ochtend bij zijn ouders en Suzanne slechts een paar straten verderop in hun eigen huis. Na een mooie eerste ontmoeting gingen we voor de bruidsreportage naar de Holterberg. Toen we net weer in de auto zaten om naar de trouwlocatie te vertrekken begon het stevig te regenen, wat een timing! Gelukkig duurde de bui niet lang en konden Niek en Suzanne gewoon nog buiten touwen, zoals ze graag wilden. De stoelen werden snel droog gemaakt en de buitenceremonie bij Hoog Holten kon van start gaan. Na de persoonlijke ceremonie werd de taart aangesneden en werden er groepsfoto’s gemaakt. Tijdens het diner werkten we hard aan de same-day-edit, zodat de gasten ‘s avonds konden meegenieten van de dag. Na het vertonen van onze edit vertrokken we weer huiswaarts en genoten Niek en Suzanne met hun familie en vrienden nog van een heerlijk warme zomeravond.

trouwfilm-ginkelseheide

Trouwfilm Kootwijkerbroek

Ewout en Anne trouwden in augustus. Erika begon al vroeg bij Anne in Scherpenzeel en Leonard startte de dag bij Ewout in Kootwijkerbroek. Na de first look gingen we naar de ENKA-fabriek in Ede voor de bruidsreportage. Langzaamaan kwam ook de zon er lekker door en reden we nog even door naar de heide die prachtig in bloei stond. Na de shoot was het tijd voor de ceremonie, hiervoor gingen we naar de Heihut in Kootwijkerbroek, een prachtige locatie, waar we (met uitzondering van de kerkdienst) de rest van de dag verbleven. We kregen zelfs een eigen ‘kantoor’ in het voorhuis, waar wij ondertussen konden werken aan de same-day edit en Gerben en Anneke fotografie hun bedankkaartjes en ouderboekjes konden maken. Al met al was het weer een prachtige dag!

pathe-denhaag-trouwfilm

Trouwfilm Sassenheim

De dag van Daan en Marieke begon voor ons bij het ouderlijk huis van Marieke. Samen met haar moeder en zussen maakte zij zich op voor de grote dag. Na de First Look vertrokken we naar het gemeentehuis van Sassenheim, waar het huwelijk voltrokken werd. Omdat niet iedereen hier bij aanwezig kon zijn, maakten we een same-day edit van de ceremonie, zodat deze ‘s avonds vertoond kon worden aan de gasten. Zo kon iedereen toch nog meegenieten van het ja-woord. Voor de bruidsreportage gingen we eerst naar Backershagen in Wassenaar en daarna naar het prachtige Pathé in Den Haag. De gasten verzamelden zich ondertussen bij de Oostdorperhoeve in Wassenaar, waar de dinertafels al mooi werden gedekt. Het weer veel heel erg mee, waardoor we heerlijk buiten konden eten in de sfeervolle tuin van de Oostdorperhoeve. Tussen de gangen door werden er speeches gehouden en als afsluiter was er een heerlijke bruidstaart. Een prachtige dag om op terug te kijken!

trouwfilm-yerseke

Trouwfilm Yerseke

Vorig jaar sloten we af met een bruiloft in Zeeland. Een eindje rijden, maar prachtig om ook eens in deze provincie te filmen.
Erika begon de dag in Kruiningen bij Marjorie en Leonard ging als eerste naar Maurice in Yerseke. Na de voorbereidingen begonnen we aan de bruidsreportage. Als eerste gingen we naar de boot waar Maurice op werkt, wat een prachtige setting om te filmen. De kotter ging voor de gelegenheid ook nog een stukje varen en kwam prachtig achter het bruidspaar langs varen. De mooie wolkenluchten op de achtergrond maakten het tot een heerlijk Zeeuws plaatje. We reden door naar Putte voor nog een aantal mooie shots in een oude fabriek en gingen daarna terug naar Yerseke voor de huwelijksvoltrekking. Deze vond plaats in de Marta Hofmann zaal van de Sint Anna, een voormalige kerk, prachtig omgebouwd tot Petit Hotel. Na de ceremonie werden de groepsfoto’s gemaakt, was er een lunch en werd aansluitend de kerkdienst gehouden. Wij gingen ondertussen vast naar de feestlocatie om alvast aan de sameday-edit te werken. We maakten nog enkele sfeershots op deze locatie en toen de sameday-edit klaar was gingen we weekend vieren in ons vakantiehuisje, je bent tenslotte niet elke week in Zeeland 😉

Chat met ons